Eiwitten verkregen uit de isolatie en neerslag van melk en haar componenten. Specifieke verwerkingsmethoden maken het mogelijk om wei-eiwitten, melkeiwitten en caseïnes te verkrijgen.
Sari kruideninfusies zijn functionele en veelzijdige dranken, vervaardigd met botanicals uit Sicilië, met name uit de Etna-regio. Elke smaak wordt gekenmerkt door zijn kleur, aroma en smaak, wat een unieke en herkenbare zintuiglijke ervaring biedt. De lokale oorsprong en controle over elke fase van de productie zorgen voor een authentiek en representatief product. Sari kruideninfusies zijn een nieuw aanbod op de markt. We hebben verschillende formaten ontwikkeld om aan verschillende commerciële contexten te voldoen (bijv. hotels, spa's, detailhandel). Alle formaten hebben een houdbaarheid van 24 maanden (eenmalig gebruik, 6-filter verpakking, 10-filter verpakking, 1 kg verpakking). Het wordt aanbevolen om ze op te slaan in droge, donkere omgevingen om de organoleptische eigenschappen te behouden.